|
Unique Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Biri bu kod manyagından beni kurtarsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şaka bir yana Hamit bu güne kadar tanıdıgım en iyi insanlardan biridir. Benim manyakca ve olmucak fikirlerimi kodlayıp, aktif etmeside cabası onunla çalışmak cok büyük bir keyif. Ve yakında bu calışmaları sizede gösterip neler yaptıgımızı bilmeniz acısından bir tanıtım konusu açıcaz ama devam eden projelerimiz bittikden sonra.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hahahaha teşekkür ederim kanka, aynen bitsinde açıklayalım artık insanlar merak ediyordur benceee :pp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zaten çok birşey kalmadı botların yarısından fazlası bitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Artık siz isteyin biz yapalım projesi gündeme gelir yakında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) seninlede çalışmak çok keyifli kanka
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zaten hep diyorum, sen ircde tanıdığım adam gibi adamlardan birisin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.