Teşekkür ederim kardeşim aynı şekilde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu nickinde sen olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, bu konuyuda açmasak söylemiceksin yani :p
Teşekkür ederim kardeşim, çalışıyoruz işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Senide aramızda görmeyi bekliyorum...!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Valla abi bir 2 sene oldu sanırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zaten biliyorsun zamanında prof ve bucalı nın kapıları az çalmamıştım ;p
Teşekkür ederim ezqi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Aynı şekilde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim cancazım, her ne kadar senle yanlış anlaşılsakta yinede dostluğumuz hep devam ediyor, umarım bana kırılmamışsındır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim Osman abi, seni buralarda yeniden görmek güzel, bir ara inş. ziyaretinize gelicem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.d teşekkür ederim kanka
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şu sıralar java yazılımlarına pek takılıyorum :p bakarsın 1-2 seneye javayada adım atarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.D