Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2011, 15:54   #963
GueSt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımıyorum öylesine bakmış olsa gerek.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu arkadaşımızıda tanımıyorum ama geveze de çok gördüm..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eski bir Kullanıcı iyi bir insan bna göre.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tanımasamda severim dürüst birine benziyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Aynı Şekilde kendisiyle pek tanışamadım ama iyi biri belli.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Saygı Duyuyorum Üstad ! Kendisini tanımasamda Sohbetini Sevdiğim bir Abim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eskiden Editorduk. Saygı duyduğum bir insan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kardeşim uzun zamandır tanırım dürüst ve sevecen biri iyidir hakanım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisi Eski bir IF kullanıcısı pek tanımasamda iyi birine benziyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ o bir Prenses ! PM Arkadaşım ;b Sohbetini severim saygılar hanımefendi !

Konu GueSt tarafından (17 Kasım 2011 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver