Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: genelde ben bela oluyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumda ki aşkınız: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Axim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kankanız(arkadaşlarım) olan kullanıcı:İlker,,Axim,Kacak,dreamy,Lanet,Adem,X,Emre,SNOOPY, Difuzyon,NucleaR,Alef,Semih,Ruhadam,cyb,dreamy,Non serviam,SkyDancer,Mara ,Samet, SympatiSh,Ein,Hesna,Tanrica,efLatun,Melodram,Ocean ,huLk,Burn,h4pp3n,Hesna,Ayaz,X,Karabela,Snoopy,Lanet,Gajul
En şıpsevdi kullanıcı:O kendini biliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kibar kullanıcı:Bora
En online kullanıcı: She,Bora,Hesna,Deep,Lal,System,LeyLa,Disc,Sevda, DeviL,Chelt,yoSun,Rengahenk,aSi,Nava,Ashriel,Irva, AngeLus,Caner,Ashrail,Mara,Noyan ,Deep,Barbie,Sihir,Nonserviam,ispanyoL,aSi,Coldman,aLper,Gajul,yeLda,Berru En kültürlü kullanıcı:glu
En sabırlı kullanıcı: ben ben ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En değerliniz: bütün arkadaşlarım
En paylaşımcı kullanıcı:
En ciddi kullanıcı: Adem
En sakin kullanıcı:Perius,YagmuR,yeLda,Berru,Ayaz,Esinti,Blizzard,Ans wer,GNU,yosun,LeyLa,AngeLus,dreamy,Luis,efLatun,bl azeofglory,ren gahenk
En sinirli kullanıcı: Galatasaray
Forum genelinde en sevilen
kullanıcı:Hesna,Hayal,Ein,Perius,Aze,Mara En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En çok konuşan kullanıcı: esekherif Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En az konuşan kullanıcı:Emre
En fanatik kullanıcı:Galatasaray
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:Sevda
Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: glu
En mütevazi kullanıcı: X
En kibar/efendi kullanıcı: Axim ve Bora
En marjinal(farklı) kullanıcı: ondan kalmadı.
En gerçekçi kullanıcı: glu
En güzel kullanıcı: Bi kaç hatun dışında alayı iyi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En yakışıklı kullanıcı: En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Ruhsuz.
En iyi imza'sı olan kullanıcı: Dilara idi. En iyi nick: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En iyi admin::AnsweR,aLper,X,Sky-dancer,Adem,Chelt,Lanet,Snoopy
En iyi süpermoderatör::Paul,Emre,Ocean,Ayaz En iyi moderatör:Sevda,GuzeL,dreamy,Ocean,System, Kalemzede,,Ecrin,LeyLa,Lal,Karakiz,yanki,Ezgi,Bliz zard,Minstrel |