Cevap: 91/4 Askerler.
Torunlarım benim Pvc dedenize gelin dedeniz size kucak acıcak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama 85 dogumluyum yasıtlarımla askere gitmek isterdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. cidden cok zor oluyor 6 kere sürgün yedim kıbrısda çözemesim geldi şimdi sıra torunlarımda demek torun torun ötmez ki borun öterse borun bilki buralarda ben yokum der bu dedeniz... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ş. 176 Zorunuza gitmesin de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 460 sayılır mı yaa adam mı öldürdünüz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. prehhh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kıbrıs Gaziler 5 parmak dagı Demir karakolu Karakol Cavusu P.Çvş Burak ÖZER Saygılar efem...
__________________ Ne acayip insanın başkalarına en çok kendi canını yakan kıymıkları reva görmesi. Her katilin bir başkasının kurbanı olması ne acayip. Ne acayip kalbin arzı, talebi ve o müthiş dengesizliği... |