Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun? Alber Camus'e bayildigimi, Etranger kitabini cok sevdigimi, topluma aykiri olan seyler hep ilgimi cekmistir, bunun uzerine makale yazabilirim, ilhaaaam gel bana ;P Ne dinliyorsun? Utu sesi, annem gomlek utuluyor Ne hissediyorsun? Sevdicegim hasta olmus, sesi cok kotu geliyordu sabah, annemle konustum, ihlamur yaptim içmiyor dedi, bende kizdim tabiiiki.. canimi sikti, neden hasta oldun neden? sana kiyamam ben! Ne tıkınıyorsun? - Ne içiyorsun? - Ne tarz giysi? pantalon, tshirt ustune hirka gibi birsey iste, su onu acilan kazaklara ne deniyor turkce Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biz "cardigan" diyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (ehmm siz turkler nasil diyore) Kiminle sohbet ediyorsun? sevmem chat chut Kaç saattir nettesin? ara ara girerim bilirsin
Netten çıktıktan sonra ne yapacaksın? Oncelikle gidip otobus bileti alacagim, otobuse binecegim, istasyona gidecegim, trene binecegim, metroya binecegim, kampuse gidecegim, fakulteden yine nete girecegim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. karnim acikacak birseyler yiyecegim, ve derse girecegim! |