Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2011, 10:18   #1
DeLiKaNLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Farkli Karsilama

Selam Aleikum kardesler. Bu sefer herkezin faydalanabilecegi bir tcl yapmaya kalkistim ama yuzume gozume bulastirdim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim sunucumda ircservices statuste bekletip sonradan userleri cekiyor. Bende userler beklerken bi karsilama tarzi tcl yapmak istedim. Asagida yazdigim/yazamadigim kodu sizinle paylasiyorum bana hatami gosterebilir misiniz? Ikinci sorumda su olucak. Buna ben nasil utimer ekliyebilirim? Yani bu yazilarin aniden degilde bekletmeli olarak satir satir yazmasini istiyorum. Bu konuda biraz bilgilendirebilir misiniz?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind raw * notice connect:user proc connecting {from keyword arg} { if {[string match -nocase "*Client connecting on port*" $arg]} { putquick "notice $nick :Merhaba $nick" putquick "notice $nick :Su anda TOR/PROXY Taramasindan geciriliyorsunuz. Lutfen sabredin global kanallara cekiliceksiniz.." putquick "notice $nick :2Resmi IRCD/SERVICES Kanalimiz 4#Help 2Her Zaman Yardim Vermeye Hazirdir" putquick "notice $nick :2Calinti Nick/Kanal Ve Herturlu Server Sorunlari Icin 4#OperHelp 2Kanalina Gidebilirsiniz." putquick "notice $nick :2Oyun Oynamak, Kendinizi Ve Bilginizi Sinayarak Gelistirmek Icin 4#Oyun , 4#Yarisma , 4#Kelime , 4#islam , 4#English Kanallarini Tercih Edebilirsiniz." putquick "notice $nick :2Radyo Dinlemek, Istek Parcalarinizi Sevdiklerinize Yollamak Icin 4#Radyo 2Kanalini Ziyaret Edebilirsiniz." putquick "notice $nick :2Sunucumuz Kurallarini Ve Yonetim Kadrosunu Gormek Icin 4/motd 2 ve 4/rules 2Komutunu Uygulayiniz." putquick "notice $nick :2Web Sitemiz 4
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Edebilirsiniz." } }

Konu toXic tarafından (18 Aralık 2011 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver