Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2011, 08:56   #941
Nonserviam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ benim kucuk kelebegim, Allah icin oz kardesim olsa bu kadar sever miydim diye arada dusunuyorum.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanicilarinin tumunun pozitif yaklastigi kimse, henuz tanismadik.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Emre, muhabbet gelecegini soylemistim. Uyarmistim seni, dinlemedin. Ceremesini cekiyorsun simdi ¦)
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] guzel konular acmakla birlikte mod'lugun yakistigi kimse.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sen gülünce, güller acar gülpembe.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep buradasin yenge, enisteyi alalim arada.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ne diyeyim ki sana.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ en kisa zaman da yeni konser ayarliyoruz.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana 1 ara ceza vermisti, hala mantiga aykiri oldugunu dusunuyorum verdigi cezanin. o gun bugundur negatif bakiyorum kendisine.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] big boss.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver