Cevap: Kadın Evlilik Teklif Eder mi?
will you marry me? -benimle evlenirmisin. şöyle bir ele alalım bakalım.
konuşmayı uzun günler ve geceler boyunca hazırlarsın, aklında tasarlarsın, ezberlersin tekliften 5 dakika önce ise konuşman gereken tek bir cümleyi bile hatırlayamazsın, hiç biri aklında kalmamıştır, o kelimelerin hepsi terk etmiştir seni, yüz üstü bırakmıştır :-)
final kısmı ise, -evet- ya da -hayır- cevabıdır. -hayır- cevabı alan bir erkeğin, 2'nci bir bayana evlenme teklifi edebileceğini pek zannetmiyorum :-) ben edemezdim herhalde.
bu şekilde evlenme teklifi edemeyen bazı erkekler ise dolaylı yoldan örneğin ;
şu yüzüğü tak da başının bağlı olduğu belli olsun, iş yerinde, dışarda falan asılan olmasın. gibi farklı yöntemlere başvurduklarına da pek çok kez rastladım diyebilirim :-)
evlenme teklifine ek olarak olağanüstü bir sürpriz bekleyen kadınlar da vardır, bunu hiç anlayabilmiş değilim. sanki sürpriz yumurtadan çıkacak olan şeyle evlenecekler.
kadınlar evlenme teklifi ettiklerinde, erkekler herhangi birşey hediye/sürpriz beklemezler. :-)
dikkatli olun, bu sadece bir tekliftir; sözleşme değil... bu nedenle teklifi eden tarafın da, alan tarafında vazgeçme hakkı saklıdır, aklınızda bulunsun :-)
Elbette kanımca, kadın tarafı da evlilik teklifi edebilir, bunda anormal bir durum görmüyorum. ancak işin ilginç kısmı, evlenelim evlenelim diyen kısmı hep bayan, ancak teklifi eden erkek taraftır :-)
uzun lafın kısası, evlenme teklifi edeceğiniz kişiyi iyi seçin. unutmayın ne kadar uğraşırsanız uğraşın, hiçbirşey ilki kadar güzel olamaz. ve geçen zaman asla geriye dönmez.
sevgilerimle. |