Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2011, 07:59   #6
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadın Evlilik Teklif Eder mi?

will you marry me? -benimle evlenirmisin. şöyle bir ele alalım bakalım.

konuşmayı uzun günler ve geceler boyunca hazırlarsın, aklında tasarlarsın, ezberlersin tekliften 5 dakika önce ise konuşman gereken tek bir cümleyi bile hatırlayamazsın, hiç biri aklında kalmamıştır, o kelimelerin hepsi terk etmiştir seni, yüz üstü bırakmıştır :-)

final kısmı ise, -evet- ya da -hayır- cevabıdır. -hayır- cevabı alan bir erkeğin, 2'nci bir bayana evlenme teklifi edebileceğini pek zannetmiyorum :-) ben edemezdim herhalde.

bu şekilde evlenme teklifi edemeyen bazı erkekler ise dolaylı yoldan örneğin ;
şu yüzüğü tak da başının bağlı olduğu belli olsun, iş yerinde, dışarda falan asılan olmasın. gibi farklı yöntemlere başvurduklarına da pek çok kez rastladım diyebilirim :-)

evlenme teklifine ek olarak olağanüstü bir sürpriz bekleyen kadınlar da vardır, bunu hiç anlayabilmiş değilim. sanki sürpriz yumurtadan çıkacak olan şeyle evlenecekler.
kadınlar evlenme teklifi ettiklerinde, erkekler herhangi birşey hediye/sürpriz beklemezler. :-)

dikkatli olun, bu sadece bir tekliftir; sözleşme değil... bu nedenle teklifi eden tarafın da, alan tarafında vazgeçme hakkı saklıdır, aklınızda bulunsun :-)

Elbette kanımca, kadın tarafı da evlilik teklifi edebilir, bunda anormal bir durum görmüyorum. ancak işin ilginç kısmı, evlenelim evlenelim diyen kısmı hep bayan, ancak teklifi eden erkek taraftır :-)

uzun lafın kısası, evlenme teklifi edeceğiniz kişiyi iyi seçin. unutmayın ne kadar uğraşırsanız uğraşın, hiçbirşey ilki kadar güzel olamaz. ve geçen zaman asla geriye dönmez.

sevgilerimle.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver