Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2011, 00:01   #939
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Alper : Yaramaz bi' karabatak..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Şafak artık 36
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aylin'i seviyorum..Ruha dokunacakları iyi biliyor..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cıvıldaması gereken tazecik enerji
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Nickini de seviyorum, duruşunu da..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Gerçekten Nihahahaha! diye güldüğünüzü düşlüyorum bayım!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hem çok bilmiş hem de nasıl bilirsiniz diye soruyo :P
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sessiz sakin, işini yapan görevli..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tüm hastalıkların ilacı şefkatli kucaklarda; gel yamacıma yamacıma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bi' bakış atmış olmalı profilime..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver