Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2011, 19:41   #12
blazeofglory
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ((:

Aze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonunda beklediğim gün

Seni kaç yıldır tanırım ama hiçbir zaman sinirli görmedim,bunun sırrı nedir? Nasıl bu kadar sakin durabiliyorsun senin sabrını dahi zorlayacak olaylar karşısında?
Varsa bunun bir formülü,bana da söyle

Ben her durumda yazı yazan biriyim ve senin yazdıkların ise bilgiye daha yakın.
Sormak istediğim, her durumda yazabilir misin?
İyiyken kötüyü,sinirliyken sakinliği, huzurluyken kavga gürültüyü tutuşturabilir mi kalemin? Merak ettim
Ruh haline mi bağlıdır yazdıkların ve aklından geçtiği gibi mi yazarsın yoksa küçük bir araştırma yapar mısın yazacağın konu hakkında?

Karşılıklı sohbet havasında geçsin diye bu kadar soru kafi.
Teşekkür ederim şimdiden, kalemimin mürekkebi

Bu durumun bir kaç sebebi vardır gülüm. En başta ilerleyen yaşım.Bunu tecrübe olarak da ifade edebilriim. Zira sinirli ve fevri davranarak bir kere dahi amacıma ulaşamadım. Ayrıca karakter ve huy da diyebilirim.Çabuk sinirlenmeyen mülayim bir yanım var.. Örnek veririsem 7 senelik ilişkimde sevgilimle bir kere dahi kavga etmedim !Ayrılırken bile! (bazısına çok garip geliyor ama,durum böyle)Ayrıca bu ortamda fevri davranışların temelinde yatan şeyin ,düşündüğüne gerçekten inanmak değil, daha ön planda olmak ve sunulan imkanların fütürsuzca harcanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum . Öyleki bu sanal alem denilen platform, insana gerçek hayatdaki kişiliğini unutturuveriyor Haliyle burda statü kaznılamsı neticesinde ortaya çıkan tablonun ne hale geldiği belli. Bunu bilerek ne çok sinnirleniyor ne de sabırsız davranıorum

Yazı yazma olayı çok eski değil bende gülüm. Olay aynen şöyle başladı. Takip ettiğim bir yazarın yazsına yaptığım yorum neticesinde,yazarın benım sorum üzerine bir makale kalem alıp cevap verme lutfuyla birlikte 'bu satırları yazan kişi eğer yazar değilse bunu mutlaka düşünmeli ' diye yazması üzerine karar verdiğim bir durumdur yazı yazmak. Tabi bunun benim yazabilmeme katkısı ne derecede olmuştur tartışılır. Çünkü yetenek yoksa tüm çaban karşılıksız kalır. Bu anlamda yeteneğimin sınırılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü yazabilmek aklından geçirdiğini okuyucusuna da kabul ettirmeyi öngörür.
Her konuda yazmak gibi ne hayalim var ne de çabam Sadece şunu söyeleyebilirim. hayalgücüm yazarken devre dışı kalıyor. O yüzden daha net şeyler yazıyorum.Herhangi bir ciddi araştırma ya da danışma yapmıoyrum. Tamamiyle yorun niteliğinde yazmaya çalşıoyrum. Zira benim bilgim ,birikimim son derece kısıtlı.Bu güne kadar okuduğum kitapalar ile yakalamış olduğum bakış açısı benim tüm yazdıklarımda ön plandadır.

soruların ,düşüncelerin ve o emsalsiz samimiyetin için çok teşekkür ederim.

Konu blazeofglory tarafından (14 Kasım 2011 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver