Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2011, 19:12   #11
blazeofglory
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 66. Hafta Çok Bilmiş ''blazeofglory''

yagmuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
blazeofglory merhaba..

*su dökme arkamdan ayrılık yesermesin..(Ibrahim Tenekeci) demis..size gore ayrılık neden yeserir? ve ne ile yeserir?

bana göre İbrahim Tenekeci'nin sözünde ayrılıyorum değil artık dönemeyeciğim mesajı var. Haliyle bekleyerek acını katlama,yeşertme,taze tutma diyor.
Bana göre Ayrılık kati olarak bir daha kavuşamamak değildir.Bunu ön şart olarak kabul edersek ayrılığın,kavuşmaya anlam kazandırdığını da söylebiliriz.

*hayatınız bir roman olsaydı adı ne olurdu?
''benimkisi sessiz bir haykırış''

*bir filmi izler gibi izliyoruz hayatı..zaman en iyi yazar her zaman mükemmel sonu yazar.nasıl bir son isterdiniz?
Hayat film izler gibi izlemenin yanlış olduğu kanısındayım. Yazılmış bir senaryonun ne başrolü ne de figüranı olmayı kabul etmek istemiyorum.Hayatı tüm olguları ve dinamikleri ile kabul edip barış ve huzur için en iyi yapabildiğim şeyin peşinden gitmek ve yaşanılabilir bir dünya için varolmak istiyorum. Sonu mutlu ya da hüzünlü bitse de ..

*ve klasik sorum..bir plak olsaydınız..ve takılsaydınız yine yeniden hep aynı yerde bu neresi olurdu?

şah damarıma her dokunduğun da o iğnenin ucu. Unutan varlıklar olduğumuz ve unutmamamız gereken gerçeği tekrar tekrar hatırlamak için..

Soruların için çok teşekkür ederim sevgili yagmur.

Konu blazeofglory tarafından (13 Kasım 2011 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver