Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2011, 10:53   #3
Darbe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İdeal bir kadın olmak.

Çoğuna katıldım. Ancak şahsen erkeklerle arkadaş olma kısmına katılmadım. Benim hoşlandığım bayanın çevresinde erkek arkadaşları olsa ve biz sadece arkadaşız dese bana çok itici gelir.

Ayrıca kıskançlık meselesine gelirsek, bi erkek olarak görüşüm şu.
Bayan aşırı kıskanç olabilir. Ancak sorgulamaları yapacağı yeri ve zamanı bilmelidir. Çok mutlu ve neşeli bir anımda beni soru yağmuruna tutabilir. Hoşuma gider.Fakat canım sıkkınsa, o sorular sinirimi ondan çıkartmam için bahane olabilir. Ya da esas önemli bir diğer durumda şudur. Zararlı kıskançlık veya zararsız kıskançlık.
Zararsızı açıklayalım önce. Eğer bir başka bayan varsa hayatımda ve birlikte olduğum kıskanç bayan bunu sorularıyla ortaya çıkartma aşamasına veya hayatımdaki diğer bayanla işimi bozma aşamasına gelmemişse ya da beni köşeye sıkıştırmamışsa bunu itiraf etmem için bu zararsızdır. Çekici gelir. Ama itiraf etme aşamasına getirmişse veya o bayanla bir randevumu engelleme durumunu yaratmışsa veya beni köşeye sıkıştırmışsa, zararlı bir kıskançlıktır. İtici gelir.

İdeal kadının temeli şudur bence:
Dış dünyaya akıllı ama bana karşı biraz saftrik olmalı. Kolayca kandırabilmeliyim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver