Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2011, 09:39   #1
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birlik ve Beraberlik'te ki, Beklentiler.. (Bahaneler.)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Birlik ve Beraberlik'te ki, Beklentiler.. (Bahaneler.)

Beklemek kelimesi çok kapsamlı bir kelime, insanların yaşadığı sürece hep bir beklentisi olmuştur.
Hayattan, gelecekten beklentileri, belkilere bırakabiliyorken;
Kişisel ilişkiler de belkilere pek yer vermeyiz; Anında isteriz çok şeyi özellikle iki cins arasında ki bay - bayan ilişkilerinde aslında ben konu da bu yöne ağırlık vermek istiyorum yazım da.

Kadın - Erkek ilişkileri; Birlik + beraberlik(telik)leri.

Beraberlikleri yazdığım da sanki yürütülecek zorunlu olduğu kişilerin bir düşüce serüveni var gibi, bunun ismine birliktelik demek, bir bütünlüğü
Benimsetiyor..
Hayat olgusunda var olmak ve iki ayrı özelliklerde yaratılmış, bir birini tamamlayıcı iki farklı parça. Bu parçaların birlikteliğin de, doğa kendileri doğururken, kendileri de doğayı doğuruyor.

Hayatın aslında kendilerinden beklentileri pek yok gibi.
Bay - Bayan (Kadın- Erkek) Hayatı da bir kenara itmiş kendi araların da ki beklenti yarışlarıyla sürekli birlikteliklerini zedeliyor veya bozma aşamasına getirebiliyor çok kez de. Bu birliktelikte en küçük beklentiler, büyük bahaneler le bozulabiliyorlar.

Beklentiler bağımlılık yapar mı?

Örnek: Beklentiler tabi bağımlılık yapar sizi her gün telefonla arıyorsa iş yerinden eşiniz - sevgiliniz bir aksilik veya unutkanlık oldu ''O'' gün için unutmuşta olabilir düşüncesi sizi teselli etmez, varsayımlarla düşünmek bu konuda imkanız sizce.

Beklentilerimizi söz ile olmasa da, tavırlarımızla belirtiriz.
Boyut hudut bilmez ''O'' an için ne kalbimiz ne de, mantık.

Peki bireysel beklentilerimiz, birlikteliğimize zarar veriyorsa
ve bu bağımlılığımız bizleri mutsuz ediyorsa ne gibi önlemler almalıyız? çevremizden yardım beklemelimiyiz?
Beraber karar verip birlikteliğimizi kendimiz mi kurtarmaya çalışmalıyız?.

Not: Bu konuda, Yorumlarınız ve yazılarınızı bekliyorum..
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevineceğim..

Saygılar.. Sevgiler..

Pazar - 13 Kasım /2011
09:39
Sevda

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver