Cevap: 91/4 Askerler.
Aralık ayında acemiliğimi orada yapmıştım fakat kısa dönem olduğum için bütün kısa dönemleri Ankara Garnizonu içine dağıtmıştı. Çavuş Eğitim Taburuna düşersen uzun dönem olduğun için büyük ihtimalle Güneydoğu bölgesine Tankcı olarak gideceksindir bizim olduğumuz dönemde öyle olmuştu cünki, ayrıca Kısa dönemlerin zamanı yine yaklaştı Aralık ayından sonra müthiş bir yığılma yine olacaktır.
Tümen Komutanı TümGeneral Yaşar Bal idi o yüzdende acemiligin bitene kadar 3+1 kuralı(karnın tok,sırtın pek,yüzük pak + haftada bir aileni arayacaksın)'nı günde 10 defa duyacaksındır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çavuş Eğitim taburuna düşeceğini varsayarak konuşuyorum umarım 1.Bölük e düşmezsin biz oradaydık en sert komutanlarda orada diğer bölüklerin komutanları gayet ılımlı ve babacan adamlardır, ayrıca uzun dönem olduğun için eğitimlerin biraz daha sıkı ama yemin törenine kadar ankaranın soğuğunda yürümekden bıkacağına emin ol, gerçi gercek eğitiminde ondan sonra başlayacak.
Siyah Siyah Siyah Siyah Bereli Genç Kızların Sevgilisi Siyah Bereli diye bağırtılarak gazlanmaya çalışacaksınız bütün gün Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Allah yardımcın olsun kardeş şimdiden, merak ettiğin birşeyler olursa sorabilirsin.. |