1- Kendinden biraz bahsedebilir misin? 2- İlgi alanlarınız nelerdir ? Fobiniz var mı ? 3-Benim hakkımda ne düşünüyorsun biraz da onu bilelim?
1-Zonguldak devlet hastanesinde elektriklerin kesilmesiyle doğması bir olan bir şahsiyetin, karanlıkla başlayan yaşamının,aydınlanma mücadelesi gibidir benim hayatım. karanlığın içinden çıkıp aydınlığa kavuşan bebekler gibi değildi benim ilk ağlamam… bu ağlamanın yarattığı kişiliğin özetidir benim özgeçmişim… kafa kağıdı özetine geçelim .zonguldak doğumluyum. esnaf bir baba ile devlet memuru annenin ortanca evladayım.bir abim ve bir kızkardeşim var ,ömürleri uzun olsun inşallah.tüm eğitim dönemimi bu şehirde geçirmiş biriyim.haliyle lise mezunuyum .iş hayatımı da bu şehirde sürdürmekteyim. esnaflara hizmet veren bir kamu kuruluşunda 3 senedir çalışmaya çalışmaktayım. çalışmaya çalışıyorum daki kastım,esnafın durumu,malum hepsi komalık. bizde etkileniyoruz haliyle.bekarım hala hazırda.kronik olmadığı umudunu taşıyorum . Son sözüm de ,”doğup büyümekle kalmadığım şehir,beni topraklarına da katacaktır diye hayal ediyorum “olsun.
2-Son 3 senedir ineternet fazlaca zamanımı alıyor. Elimden geldince faydalı biçimde kullnamya çalışıyorum.Bir blog sayfam var.. yazdığım makele ve şiirleri orda yayınlıorum. Ayrıca spor yapmayı türlü saktlıkalrım olmasına ragmen sevıyorum. Zira 10 sene hentbol oynamış biriyim ben
Fobim yükseklik !Bak yazarken bile ellerimin içi terlmeye başladı iyimi!Öldürseler uçağa binmeem mesela.Öldürseler zaten binemem de
3-Sevgili Ruj sende biliyorsun ki biz uzun konuşmaları olan ,birbirini yakından tanıyan kişiler değiliz.Seni uzaktan uzağa tanıyan ve hakkında çok bilgi sahıbı olmayan biriyim ben. Ama hayran oldugum bı yanın varki o da forum daki enerjin
Girdiğim bi kaç forumda en çok yazanlar bölümünde hep senın nickinle karşılaşıyor olmam düşüncemi teyid eder nitelikte
Seni bu anlamda çok başarılı buluyorum.
Soruların için teşekkürler. Başarılarının devamını dilerim.