Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Adem* Efendi, kibar, anlayisli, insancil, alcakgönüllü, dost "lol" :) Anaxa* Böcüüm benim. Cok sevdigim dostum, her seyim ya. İyi ki varsin be. Chione* Prensesler kadar güzel, duru, hanimefendi ve benim dostum. Cok sansliyim :) Coder* Bir tek günahsiz sendin. Jake* Gittiğimden beri geceler simsiyah, gözlerim nehir ağlar şehir şehir. Kalemzede* Ben seni tanidim tanidiiiiim. Lady* Insanin duygulari denetleme ve kisitlama gucsuzlugune kolelik diyorum; cunku duygulara tabi olan insan, kendisinin degil, ama kaderinin hukmundedir; oylesine onun hakimiyetindedir ki, kendisi icin daha iyi olana bakmasina ragmen, yine de kotu olana akmaya zorlanir. :) Minstrel* her kadehte bir yildiz tuttum söndürdüm avuclarimda, kosarak kactim güya cocuklugumdan büyümeyi halaa ögrenemedim :) Nava* Kelebekler özgürdür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim icin her sey yapar o :* Perius* Kendini bilen, kendi halinde, uyumlu, melek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |