Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Sihir! Forumda ki aşkınız: Forum ve aşk? Ben almayayım. En kankanız olan kullanıcı: Kanka demeyelim. Arkadaşım: Sihir,blazeofglory,Azizim! En şıpsevdi kullanıcı: Bilmem. En kibar kullanıcı: lvy,yagmuR,Bora,blazeofglory,Lal. En online kullanıcı: She,Bora,Hesna,Deep,Lal,System,LeyLa,Sevda, Mizah,Chelt,yoSun,AngeLus,Caner,Ashrail,Mara,Noyan ,Kacak,Deep,Barbie,Sihir,Nonserviam,ispanyoL,aSi,C oder,Coldman,aLper,Gajul,X En kültürlü kullanıcı: blazeofglory,Noyan,esekherif,lvy. En sabırlı kullanıcı: Ben. En değerliniz: Sihir,Azizim,blazeofglory. En paylaşımcı kullanıcı: Guzel,Sevda. En ciddi kullanıcı: Adem. En sakin kullanıcı: Ben,lvy,yagmuR,yeLda. En sinirli kullanıcı: Bilmiyorum. Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Lal,She,Sihir,Noyan,Kacak,Mizah,blazeofglory,Rengahenk,lvy,Ashrail,Rengahenk,Akxim. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: blazeofglory. En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Kimse yok. En çok konuşan kullanıcı: Bilmiyorum. En az konuşan kullanıcı: Ben. En fanatik kullanıcı: Galatasaray. Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Guzel,Sevda,blazeofglory. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Esekherif,Sihir,blazeofglory,Lal,lvy,Luis,Noyan,Aura. En mütevazi kullanıcı: Azizim! En kibar/efendi kullanıcı: lvy,Lal. En marjinal(farklı) kullanıcı: Esekherif,Mara. En gerçekçi kullanıcı: blazeofglory. En güzel kullanıcı: Sihirim. En yakışıklı kullanıcı: Azizim! En iyi avatar'ı olan kullanıcı: blazeofglory. En iyi imza'sı olan kullanıcı: Sihir. En iyi nick: Siyah,Lal, blazeofglory,lvy. En iyi admin: Bilmiyorum. En iyi süpermoderatör: Bilmiyorum. En iyi moderatör: Kalemzede,Sevda,GuzeL.
__________________ 'Türkçe konuşmayan bir insan, Türk milli kültür, toplum ve uygarlığına bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.''
-Mustafa Kemal Atatürk.
Konu Damla tarafından (13 Kasım 2011 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.
|