Ayın Erkek Üyesi Deep ile Röportajımız
<SNOOPY> Merhabalar bu defa röportajımızı 2. ayın en iyi erkek üyesi seçilen Deep arkadaşımızla gerçekleştireceğiz. <SNOOPY> Deep istersen önce bize kısaca kendini anlat <Deep>Adım murat 25 yaşındayım, Giresunluyum. <Deep> Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi iktisat bölümü 3.sınıf öğrencisiyim <SNOOPY> Peki Murat sanal hayatın nasıl başladı, biraz da ondan bahset istersen. <Deep> IRC ile tanışmam; 2000 yılında Mynet Sohbet sunucusunda oldu. <Deep> Arkadaşlarım internet kafede toplanıyordu, bende yanlarına gittiğimde gördüm ve başladım. <SNOOPY> Peki şu an ki IRC ve IRC durumu hakkındaki görüşlerin nedir? <Deep> Sanırım eski tadı ve özelliğini kaybediyor artık. <Deep> Birçok sunucu var açılan, herkes dağılmış vaziyette. <Deep> Halbuki birlik ve beraberlik sağlanıp egolar bir kenara bırakılsa, tekrardan eski tadına ulaşacağına inanıyorum. <SNOOPY> Peki IRCForumlari ile tanışman nasıl olmuştu, Murat? <Deep> Mynet kapandıktan sonra, oraya yıllarımı verdiğim için biraz kırgın ayrıldım. <Deep> Ve düşündüm böyle bir platform var girdim ve üye oldum. Bayağı geç kaldığımı fark ettim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Deep> Ama kısa zamanda çok güzel dostluklar kurdum <Deep> Benim için yeri apayrı tabi. <Deep> Başta yabancılık çekeceğimi düşündüm, ama hiç öyle olmadı. <Deep> Şöyle bir baktım herkes oradaymış ve pişmanlık duydum açıkcası neden daha erken üye olmadım diye. <SNOOPY> IRCForumlari'nda çok fazla vakit geçirmemene rağmen sende yer etmiş. Hayatında IRCForumlari'nin yerini anlatır mısın? <Deep> Sevdiğim tanıdığım birçok arkadaşım mevcut orada ve halada yeni kişilerle tanışmaya devam ediyorum. <Deep> O yüzden benim için yeri çok ayrı. <Deep> Vazgeçemeyeceğim dediğim en nadir yerler arasında şu anda. <SNOOPY> Peki IRCForumlari'ndan tanıdıklarından ve tanıştıklarından real hayatta görüştüklerin var mı? <Deep> Şuanlık yok ama real hayattan tanıdığım ircle ilgili olan iki arkadaşımın üye olmalarını sağladım. <SNOOPY> Peki real hayat olarak adlandırılan hayatında Deep kimdir? <SNOOPY> Hobileri, sevdiği sevmediği şeyler nelerdir? <Deep> Bahsettiğim gibi öğrenciyim, şu aralar ufak bir sağlık sorunu yaşıyorum. <Deep> Geçici bir durum bu. <Deep> O yüzden bu sene öğrenimime devam edemeyeceğim. <Deep> Karadenizliyim tabi doğal olarak yüzmek, balık tutmak var başta. <Deep> Araba kullanmak, kesinlikle en büyük tutkum saatlerimi harcıyorum. <Deep> Müzik dinlemeyi seviyorum herkes gibi, doğayla iç içe olan yerler büyük keyif veriyor. <SNOOPY> Geçmiş olsun, Murat. Ne gibi bir rahatsızlığın var? <Deep> Halısahada bileğim döndü ve ayağım kırıldı. <Deep> Bir daha tövbe önünden geçmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Deep> Yatmaya da alıştım tabi, tembelleştim iyice Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Deep> bu arada aklıma gelmişken, yatmaktan da göbek aldı başını gidiyor tabi. <Deep> Tek rakibim adem, asıl kas bende Türk kası, okey? <Deep> Onu göbeğimle deviricem! <SNOOPY> Sana tekrar geçmiş olsun diyorum şimdiden. Madem sen bu kadar üşengeç olduğuna göre röportajımızı burada bitirelim. <SNOOPY> Adem seni öldürmeden önceki son röportajı benimle yapmayı kabul ettiğin için teşekkür ederiz. <Deep> Estağfurullah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Deep> Rica ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Deep> Bende teşekkür ederim.
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY |