Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2011, 11:45   #18
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sahte Facebook hesabı hayatını kararttı

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir insanın canına kıyması bu kadar kolay olmamalıdır. İlginç bir ülkede yaşıyoruz. Tecavüz (Özellikle küçük çocuklara dadandılar.), genç kızların kendilerini sevdalanması uğruna öldürmesi, 15 - 16 yaşındaki küçük kız çocuklarının evlendirilmesi.. Hepsi bir sorun ve bir o kadar da komik sorunlar. Bizim ülkemiz her zaman geri kalacak, insanlar ve insan görünümlü hayvanlarla yaşadığımız sürece
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

katiliyorum . Bence, cezalar cok hafif. Yani tecavuz olayini hic saymiyorum cunki ceza bile yok ortada. basta olmak uzere bence su anki en buyuk sorun, PKKdan sonra, ufak kizlarin evlendirilmesi. Egitimsiz gencler.. geleceksiz bir yarin.

Sanal ortadam, baska insanlarin "ozel hayatini" cigneyenlere cok agir ceza olmasi gerekir dusunuyorum. Cunku sanal sokaktan beter. Sokakta en azindan, yururken dikkat edersin.. sanalda, hic farkinda olmadan basina is gelir.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver