Cevap: İs CaRizMatiK ~ Mabed-i Husran .
~)Ey Kadin! Sen Sana Seni Seviyorum Diyeni Degil, Bunu Soylemeye Korkani Sev! Soyleyemedigi Her Soz Sana ASkini Anlatsin! El Gibi Degil Dil'de Degil, Kainat Gibi Yurekleri Daglasin ! ~)oLdurme BakisLarini Az Daha Op Dudaklarimi
Birak Ruj Leken Kalsin Yanagimda.
Guller Acsin Tenimde
Yeterki Soldurma! ~)KuLagima Fisildiyor Melek'ler, Diyorlar'ki 'AyriLigi Yazmis Sana' Kader ! ~)Senin Ugruna Doktugum Her GozyaSini Yagmurlar Yikasin, Yikasin'ki Lanetin'den Bi An Once Kurtarsin ! ~)Ben Bir Kisiyi Severim, Omrum'u Onun Kucuk Ellerinin Arasina Birakirim, Lakin Gunu GeLir O Omrum'e iyi Bakamazsa, Cekip Gitmesini iyi Bilirim ... ~)Onun Herseye Bir AnLam Katan SozLeri Ve OpuLesi Dudaklari Vardi. Ve Ben Onlari Cok OzLemistim ... ~)Simdi Usutuyor Beni Bu Sehrin Geceleri, Etrafini Koca Bir SessizLik Esir aLmis, Tip'ki SensizLigin Beni Esir aLdigi Gibi ... ~)Benim Derdim O Kadar Buyuk'ki Soylenmesi Guc,AnLasiLmasi HayaL, Ve Benim DiLim O Kadar Kucuk'ki Onu Gordum GoreLi Olmusum 'LaL' ... ~)Biraz Sen Biraz'da Ben, Bu MasaL'in En GuzeL Yaniydik. Her Ne Kadar'da Biz Bu MasaL'i iyi Bir SekiLde Bitiremezsekte 'Biz'i OkuyanLarin Gozdesiydik ... ~)Biz, Biz Demek Sen iLe Ayni Havayi SoLmak Ayni Can'i Tasimak Tek Beden Ve Tek Ruh Olmak Biz Demek Boyle Birseydir Yar ... ~)Seni Her Gorusumde Seni Bana Getiren AyakLarini Opesim GeLirdi, Ama Sen Ustume Basip Cekip Gitmekten Geri Kalmadin ... ~)Cennet Seni Bana Getiren AyakLarin'da SakLidir, Ustune Bastigin Her Yer Cennetten Bir Avuc GuzeLLik Birakiyor Ey SevgiLi ... ~)yanLizim DudakLarimda Yok Bize Ait Bir Hece, Sen BenSiz Ben Sensiz ... ~)Yazdigin Kalem Olsam, Her Kalem'e Dokunusunda Sen Gibi KokSam . ~)AnLasiLmasi Güc'tür SöyLemLerim, Ve Arkasin'dan GeLen BeLirtiLerim... ~)SacmaLama KaLßim, Hayri oLmayaN'Dan HayiR'i DuyaCaqini ßiLé ßiLé Sévmé... ~)iCim'dekiLeri Yazarak Yaptiqim Hatayi Simdi SusaraK TeLafi Etmeye CaLisiyorum. ~)Ben Senin KorkuLarini İcinde Tutamayip GozyaSLari Doktugun O AmanSiz aSk Oyununun BaSroL OyuncusuyuM ... ~)Bir Kadin'i Sevmek Ona Kol'e Olmaktir, Bir Erkegi Sevmek İse Olmektir ... ɾ.ҽƈҽʅ ~
__________________ Exy.. |