Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2011, 01:29   #7
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İs CaRizMatiK ~ Mabed-i Husran .

~)Ey Kadin! Sen Sana Seni Seviyorum Diyeni Degil, Bunu Soylemeye Korkani Sev! Soyleyemedigi Her Soz Sana ASkini Anlatsin! El Gibi Degil Dil'de Degil, Kainat Gibi Yurekleri Daglasin !

~)oLdurme BakisLarini Az Daha Op Dudaklarimi
Birak Ruj Leken Kalsin Yanagimda.
Guller Acsin Tenimde
Yeterki Soldurma!

~)KuLagima Fisildiyor Melek'ler, Diyorlar'ki 'AyriLigi Yazmis Sana' Kader !

~)Senin Ugruna Doktugum Her GozyaSini Yagmurlar Yikasin, Yikasin'ki Lanetin'den Bi An Once Kurtarsin !

~)Ben Bir Kisiyi Severim, Omrum'u Onun Kucuk Ellerinin Arasina Birakirim, Lakin Gunu GeLir O Omrum'e iyi Bakamazsa, Cekip Gitmesini iyi Bilirim ...

~)Onun Herseye Bir AnLam Katan SozLeri Ve OpuLesi Dudaklari Vardi. Ve Ben Onlari Cok OzLemistim ...

~)Simdi Usutuyor Beni Bu Sehrin Geceleri, Etrafini Koca Bir SessizLik Esir aLmis, Tip'ki SensizLigin Beni Esir aLdigi Gibi ...

~)Benim Derdim O Kadar Buyuk'ki Soylenmesi Guc,AnLasiLmasi HayaL, Ve Benim DiLim O Kadar Kucuk'ki Onu Gordum GoreLi Olmusum 'LaL' ...

~)Biraz Sen Biraz'da Ben, Bu MasaL'in En GuzeL Yaniydik. Her Ne Kadar'da Biz Bu MasaL'i iyi Bir SekiLde Bitiremezsekte 'Biz'i OkuyanLarin Gozdesiydik ...

~)Biz, Biz Demek Sen iLe Ayni Havayi SoLmak Ayni Can'i Tasimak Tek Beden Ve Tek Ruh Olmak Biz Demek Boyle Birseydir Yar ...

~)Seni Her Gorusumde Seni Bana Getiren AyakLarini Opesim GeLirdi, Ama Sen Ustume Basip Cekip Gitmekten Geri Kalmadin ...

~)Cennet Seni Bana Getiren AyakLarin'da SakLidir, Ustune Bastigin Her Yer Cennetten Bir Avuc GuzeLLik Birakiyor Ey SevgiLi ...

~)yanLizim DudakLarimda Yok Bize Ait Bir Hece, Sen BenSiz Ben Sensiz ...

~)Yazdigin Kalem Olsam, Her Kalem'e Dokunusunda Sen Gibi KokSam .

~)AnLasiLmasi Güc'tür SöyLemLerim, Ve Arkasin'dan GeLen BeLirtiLerim...

~)SacmaLama KaLßim, Hayri oLmayaN'Dan HayiR'i DuyaCaqini ßiLé ßiLé Sévmé...

~)iCim'dekiLeri Yazarak Yaptiqim Hatayi Simdi SusaraK TeLafi Etmeye CaLisiyorum.

~)Ben Senin KorkuLarini İcinde Tutamayip GozyaSLari Doktugun O AmanSiz aSk Oyununun BaSroL OyuncusuyuM ...

~)Bir Kadin'i Sevmek Ona Kol'e Olmaktir, Bir Erkegi Sevmek İse Olmektir ...

ɾ.ҽƈҽʅ ~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver