Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
aLper+: varrrrrrrrrrrrrrrrr olma sen hemi ;p seviyorum seni. aSia:tanimiyorum blazeofglory+: karizma pasam ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. masALLAH! ;p seviyorum seni. Coder: abi yapma etme, ocagima incir agaci dikme, ben ettim, sen etme Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kalemzede:bugunki konusunu gercekten cok begendim, takdir ediyorum seni! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. LeyLa:evli, mutlu, neseli, guzel paylasimlarda bulunan, dusuncelerimiz, fikirlerimiz farkli olsada, sana karsi bi sempatim var, cok hanimsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Noyan+:koltuk parasini artik odesen diyorum sultanim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seviyorum seni cano. System: yeni tanistik, sevimli arkadasim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
X: admin.. yagmuR:yorumlarini cok begendigim, henuz tanisamadik..
profilimde olmayanlar var!
agzinizi burnunuzu kirarim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |