Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2011, 18:43   #1
fav
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
mirc özelde arka plan

slm arkadaşlar özel pencere actığım biriyle aynı kodu kullanan kişilerde kim arka plana ne koymuşsa onu kendi mircimde oda benim kullandığım arka plan resmini kendi mircinde görebilsin diye bir çalışma içersindeyim

kod aşağıda lakin kişi belirlediğimiz resimler dışında istediği resmi veya kendi resmini dahi koyabilsin istiyorum bunun için load upload kodları lazım

resmi bir siteye yükleyerek ve o siteden indirmek süretiyle calışa bilecek olay socket kullanımına giriyor socket kodlamayı yetiri kadar bilmiyorum bilen biirileri varsa herhangi bir resim yükleme sitesine resim yükleye bileceğim bir socket kodlaması gerekiyor

dowonload edebileceğim bir kodum mevcut araştırmalarımda çalışan bir load kodlaması bulamadım var olanlar sitelerin yapmıs olduğu değişikliklerden deforma olmuş ilgili arkadaşlara teşekkürler

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
ctcp ^*:*: { set %fg $1- if %fg isin $1- { Background -dc $nick " $+ %fg $+ " | ad } halt } on *:OPEN:?:*:{ enable #ds | .ctcp $nick %ff } alias query { enable #ds | query $$1 | .ctcp $$1 %ff } menu * { Avatarım:dsy } alias dsy { var %file = $dll($shortfn($scriptdiredialogs.dll),EDlg,l $+ $nofile(%file) $+ >Avatarınızı Seçin>|Resim Dosyası|*.jpg;); if (%file) { inc %av.y 75 inc %av.id inc %tbox.id window -Bhp +d @sav 0 0 64 64 drawpic -s @sav 0 0 64 64 $shortfn(%file) drawsave -b32q100 @sav $qt($scriptdiravsave. $+ $gettok(%file,-1,46)) window -c @sav set %ff %file } } #ds on alias ad { .ctcp $nick %fF | .disable #ds | .timer 1 5 .enable #ds } #ds end alias ad { }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver