Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nickini çok kez gördüğüm fakat hakkında net bir bilgiye sahip olmadığım arkadaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Temiz kalpli iyi niyetli arkadaşım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aktif ve forum genelince sevilen bir arkadaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ufak bir detay diye görülüp geçilen bir noktaya derin anlamlar yükleyen arkadaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Az ve öz yorumuna denk geldiğim sevilen bir arkadaş..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Bazen zamanım kısıtlıdır onun online olduğunu görürüm ve asla yazmam Samet'e çünkü bilirim ki sohbetim en keyifli noktasında yarım kalıcak..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Hal hatır sormayı ihmal etmeyen düşünceli arkadaşım..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Toplum baskısı vardır hani.. Bana öyle gelirki, toplum Burcu'ya baskı uygulayamaz Burcu topluma baskı uygular ancak ; )
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Genel manada konuşma içeriğimiz siyasettir. Aslında aynı pencereden bakıyoruz fakat gördüklerimiz apayrı nedense ; )
|