Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2011, 19:42   #917
yeLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nickini çok kez gördüğüm fakat hakkında net bir bilgiye sahip olmadığım arkadaş.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Temiz kalpli iyi niyetli arkadaşım.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aktif ve forum genelince sevilen bir arkadaş.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ufak bir detay diye görülüp geçilen bir noktaya derin anlamlar yükleyen arkadaş.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Az ve öz yorumuna denk geldiğim sevilen bir arkadaş..
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Bazen zamanım kısıtlıdır onun online olduğunu görürüm ve asla yazmam Samet'e çünkü bilirim ki sohbetim en keyifli noktasında yarım kalıcak..
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Hal hatır sormayı ihmal etmeyen düşünceli arkadaşım..
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Toplum baskısı vardır hani.. Bana öyle gelirki, toplum Burcu'ya baskı uygulayamaz Burcu topluma baskı uygular ancak ; )
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Genel manada konuşma içeriğimiz siyasettir. Aslında aynı pencereden bakıyoruz fakat gördüklerimiz apayrı nedense ; )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver