Cevap: Haftanın Polemiği < 17 > Rekor.NET
Merhaba arkadaşlar,
Gemiden yeni döndüm. Rekor.net ( daha önceki konularıma bakarsanız ) 6 sene boyunca ilgisiz kalınmış metin bey den tutunda en alt kademesi kullanıcısına kadar. 300 kişiye noexpire konulmuş, sunucuda koruma yoktu gereksiz kötü rumuzlar rekor kanalında bulunuyordu. 6 ay uyardık bekledik ki eski kullanıcıları gelsin görsün noexpire larını kaldıracağımızı söyledik ve kaldırdık ( 2000 - 2001 kayıtlı nicklerin noexpire ını kaldırdık kesinlikle drop atmadık ). belli korumalar koyduk.
yakında rekor script canavar script ve klavye script in yeni sürümleri orijinal sitelerinde olacaktır.
Bunların arasına ayna.org intel script e rekor.net i de koyup ayna ve rekor kullanıcılarına 2 seçim de sunacağız.
Bugünlerde rekor.net te olmayanı yapıp oyun kanallarını aktif efdeceğiz
Radyo turkiye yi yani ayna.org da bağımsız çalışan radyo muzu rekor.net te de dinlettireceğiz.
rekor.net daha iyi yerleri hak etmektedir. Hepimizin dileği bu. Benim bu işten hiç bir kazancım yok kaybedecek bişeyimde yok. Ben rekor.net e gönüllü olarak bakıyorum. Beni eleştirenler üslubu ile eleştirebilirler.
Umuyorum bir gün tüm türk ircd sunucuları hak ettikleri yerde olurlar.
sevgilerimle,
uMut |