09 Kasım 2011, 13:17
|
#915 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : nasilsin canim, pek gorusemiyok? profilime gelip bi selam demeden gidenlere yaziklar olsun! (batsin bu dunyaaa..dirim dirim)
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ans artik tanisalim ya, hep gelip eli bos gidiyorsun ayip oldu, bir dahakine kahvemi ic oyle git ;p
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sende kimsin brutus!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ayin bay uyesi seçilecek insmarx ;P
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : seni profilimin padisah koltuguna oturtup eline das kapitali verdim say cano
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arka fondada mehter marsi caliyor bak duydun mu ;P - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sen kimsin son bas bas son ilk son
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : kiz cadaloz, yierim seni, kaybolma!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : noyan profilimi terket olm, abonemi oldun, ayligi 450euro ;D
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : senide tanimiyorum pasyon ama hos gelmissin profilime
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : iste beklenen an, pitircik demis bana, bak bala helee (turku varya hani, beniv uracakmis bak i*e hele
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onu soylermis gibi oku yukardaki cumleyi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) mck seviyorum seni. |
| |