Cevap: Bayanlarda Aşk Belirtileri.
| Deep Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Caninin yanmasini istemem elbet. Ufak sakarliklar yapsinki takip edeyim hemen kosayim bahane olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. herkesin romantizm anlayisi farkli tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Orn: yolda yururken kolu kaldirim kenarindaki agaca degip kitaplari dussun ve ben hemen yakininda olup o kitaplari toplayim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. elektriklesme olsun bla bla...(allahim bana bu klasik sahneyi yasattigin icin minnettarim diyeyim:$)
| bunlar sadece filmlerde oluyo sanıyodum ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yol kenarında hep direkler var da bizim burda, çarpana felç etkisi yapıyo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |