Cevap: Haydi IF biraz beyin cimnasitiği yapalım :)
| Rengahenk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şimdi biraz düşünelim..Adım adım gidelim;
A adamı b ve c yi görüyo ama kendin şapkasını bilemiyosa b ve c nin ikisi de beyaz şapkalı değil..2 beyazı görse zaten yapıştırıcak ben siyahı taktım diye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eğer B adamı, A yı duyuyosa o da der ki; bizden (b ve c) biri siyah takmış ki a abi kendi şapkasının renginden emin olamadı..
C ye bakıyo ama kendininki için yorum yapamaz..çift olasılık var kendisi için
C nasıl bildi ki? sallamış tutturmuş bence :/ kafam karıştı gece gece (bahanemi de buldum oh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
| A , B ve C 'ye kendi şapkalarının renkleri hakkında sorular sorulduğunda herkes birbirinin cevaplarını duyuyor. C zaten buna göre fikir yürütüyor yoksa nerden bilsin hakkaten sallar tutar ancak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama mantığın doğru bir yere kadar cevap sende saklı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biraz daha düşün bulacaksın eminim .
__________________ 'S'ev, sanki hiç incinmemişsin gibi ... |