Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2011, 19:26   #912
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : deli bu kız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çabuk ısındım, enerjisini seviyorum bi de kaybolmasa..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : forumun sarışekeri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : o kadar hüzünlü şeyler yazıyo ki bazen, içim acıyo..Mutlu olsun istiyorum tanımasam da..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok şanslısınız bayım, hafiyeliğimi açık etmezseniz sevinirim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Miniklerin prensesi, Ankara'ya gittiğimde görüneceğim ilk dişi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İyi ki varsın dedirten centilmen

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Konularını takipteyim ;s3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Taze yeşillenmiş arkadaşımız..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hep gül delikanlı ;s3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bi sıcak bi soğuk..Dengeyi bulamadık daha

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet