Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : Çiçek diyin siz (: MESLEGINIZ: Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği öğrencisiyim.. BURCUNUZ: İkizler. BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Türkçe biliyorum ;p İngilizcem pek yok.. Tam öğrenmek istiyorum.. Arapça bide. PARFUMUNUZUN MARKASI: Değişiyor ya şuan wish of love. EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Hayatta gülecek çok şey oluyor..Anı kaçırmamak lazım.. O an yanımda kim varsa.. EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: İlknur. OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: - SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Sevdiklerimin varlığı.. ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Hayvanları çok severim ama tiksindiğim yanına yaklaşamayacağım domuz. BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: O da neymiş yok öyle bir şey Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin inancımdan taviz vermem.. b-Bu ailede yetiştiğim icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine ben ... dolduramadım bu boşluğu (: Beni nasıl biliyorlarsa öyleyim d-Kimse kedilere olsan sevgim konusunda elime su dökemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Takip ettiğim bir program yok.. CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Cüzdan olsunda içinde bi çok şey mevcut oluyor zaten ( paraydı kimlikti felan ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Akıllıyım ben bir delilik yapmadım daha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Allah korusun yapmamda inşallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Yaz ayındaysak ve soğuk bir su yoksa çok sinirlenirim. Mesela canım meyve çekti onu bulamasamda üzülürüm. KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Bilemedim.. DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Sabırlıyımdır ben ;p Ama başımıda şişirmesin o şarkı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Yok öyle biri.. NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Her insan hata yapar , affederim.Yufka yürekli olmak kötüdür.. Yeri gelince çizgini belirleyeceksin ama ben karsımdaki insan ne yaparsa yapsın ikinci şansı verdiğimde aynı hatayı yaparsa bitti o Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hiçbi şansı kalmaz onun, akılsızlığına yansın.. YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Sık dışarıda takılan biri değilim.. Memlekette değişti şimdi bakalım oraları keşfedeyim hoşuma giderse takılırım belkim (: SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Çok güzel bir sırıtma olur yüzümde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok şükür Allahım derim. ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Uhm.. Yok öyle biri (: ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Haketmediğim halde haketmediğim lafları duymamı silsem kafam bir hayli boşalacak.. COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Eyvahh.. Kim kıyar bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hemde çok sevdiğim biri he.. Yazıklar olsun donar kalırım.. BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Pek doğum günüm kutlanmadı ama içlerinden özel diyebileceğim hediye dışında, bana yazdıkları küçük küçük notlar.. KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Yaradılan her şeye samimiyetle ve sevgiyle yaklaşıyor olabilmem.. KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Öyle anlar geliyor kii.. Kimse karşı tarafın yerinde olmayı istemiyor.. Bir çok örneğini verebilirim.. SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Hmm.. Düşmanımın dostu düşmanımdır ;p Yani sevmiyorsam yanındakinide sevmem herhalde.. :s Ama kişilik meselesi belki o sevmediğin arkadaşı çok iyi biridir.. Bilemicem bu soruyuda (: SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Dostumun düşmanı düşmanımdır ;p FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Güzel insanları tanıdım.. FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Nava & Aze & Melodram & Nur & blazeofglory & deathangeL & papatya & ira & judge & cemalizim & eflatun & Burn & Ruj & Rengahenk & alper abi & Barbie & limon & esekherif & kalemzede ( eski günlerin hatrına bi yakınlık hissi var o bnle konuşmasa bile) aslında böyle saymaya gerek yok tanıdıklarımı hep kendıme yakın bulurum ama çok tnaımadıklarımda var.. Tanırsam yakın oluruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Güzel paylaşımlar.. SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Arkadaşlarım burada diye gelmiştim maksak takılmaktı, yeni yeni arkadaşlar edindim.. Baki kalsın güzel şeyler.. |