Haftanın Help Departman Polemiği < 11 > Geveze.Net / #help
Merhaba IRCForumlari.NET kullanıcıları. mIRCTR.ORG'dan sonra sıradaki help polemiği konumuz Geveze.Net'dir.
Öncelikle ilgili departmanı tanıyalım. Geveze.Net #help departmanı görevlileri: Help founder: Deep Help manager: Narkoz, DarK, Fromhell Help master: Ezgi, CoLdmAn Helper: Serkan, Steven, ArabeSk, Riaxo, AdReNaLiNe Stajyer helper: Stajyer Helper alımına 15 Kasım 2011 tarihinde başlanılacağı bildirilmiştir. Geveze.Net #help departmanı kanalları: #help: IRC-d/Services resmi yardım kanalı. #Helpers: Help departmanı görevlilerinin koordinasyonu (yardımlaşma-sohbet) için kurulmuş kanal. #helpmaster: Help departmanı üst düzey yöneticilerinin (sop, master, manager, founder) bulunduğu kanal. #eğitim: Genel eğitim ve IRC-d/Services soru-cevap kanalı. #sınav: Kişisel/genel helper seçme sınav kanalı.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı, help manager (Services Admin) Narkoz'dan alınmıştır. Kendisine vermiş olduğu bilgilerden dolayı ve bizi geri çevirmediği için teşekkür ederiz.
Sunucu Dipnot ve Sloganı : Kalite Sizce Ayrıcalıksa , HEM FİKİRİZ Sunucumuza Buyurun. Geveze.Net #help departmanı hakkında görüşlerinizi, sevgi ve saygı sınırları içerisinde başlık altından belirtebilirsiniz. |