Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun: Aksam ustu babamla kavga edicez yine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ehliyetimi yeni aldigim icin bana araba kullandirmak istemiyor, fakat Cote d'Azur'un o muhtesem yollarinda ben surmek istiyorum bu aksam! Ne dinliyorsun: kardesim saçlarini kurutuyor, fon makinesi sesini dinliyorum su an wuuuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne hissediyorsun: sevinçliyim, Marseille'yi ozlemistim, oradaki arkadaslarimi, ortamimi, carpik sokaklari, Marseille Vieux Port (eski limani..) Ne tıkınıyorsun: hiç aç kaliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. fransiz yemekleri yicem aksam ;d Ne içiyorsun: saraplara sakliyorum kendimi ;D kuzenle Aix En Provence'de gidecegimiz o muthis eski sarap restaurantini ozledim! Ne tarz giysi: ****ama, ne giycegimi dusunuyorum :/ Kiminle Chat: sevmiyorum la chatu chutu ama Noyan hal hatir sorsa fena olmaz Kaç saattir nette'sin: yeni geldim cano Netten sonra ne yapacaksın: Ustumu giyinicem, makyaj yapicam, elbiselerimi toplicam ve Marseille/France gidecegim papimle ;d
(Cannes ve St Tropez'de bu sefer durmazsam nolam hemi ;D) |