Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2011, 10:01   #890
GÜLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ağırbaşlı biri konuştuğunu hiç görmedim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Onu anlatmak için bütün kelimeler az gelir çokça seviyorum
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Kısmetse 3,4 gün sonra ankaraya gitme ihtimalim var görüşücez hatunla
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:İf'çe sevilen arkadaşlardan kibar,efendi,sanırım yurtdışında yaşıyordu
  5. dreamay: Ömürün küçük meleği çok iyi soğuk gibi dursada cana yakın hatun
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:İf'e ilk geldiğimde muhabbetımız vardı sonradan unutuldum sanırım
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevilen hatun bir süredir göremiyordm oldukça sessiz
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Evli,Mutlu eşide kendisi gibi çok iyi allah bir ömür ayırmasın
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Çok tatlı bu kıza karşı beni çeken bişeyler var meleğim
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Muhabbetimiz olmadı hiç forum tarafından seviliyor patron

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver