04 Kasım 2011, 10:01
|
#890 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ağırbaşlı biri konuştuğunu hiç görmedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Onu anlatmak için bütün kelimeler az gelir çokça seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Kısmetse 3,4 gün sonra ankaraya gitme ihtimalim var görüşücez hatunla
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:İf'çe sevilen arkadaşlardan kibar,efendi,sanırım yurtdışında yaşıyordu
- dreamay: Ömürün küçük meleği çok iyi soğuk gibi dursada cana yakın hatun
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:İf'e ilk geldiğimde muhabbetımız vardı sonradan unutuldum sanırım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevilen hatun bir süredir göremiyordm oldukça sessiz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Evli,Mutlu eşide kendisi gibi çok iyi allah bir ömür ayırmasın
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Çok tatlı bu kıza karşı beni çeken bişeyler var meleğim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Muhabbetimiz olmadı hiç forum tarafından seviliyor patron
|
| |