Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap
ene ben sana kurban olim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benimkilerde kisalar bebisim, uzatmaya calisiyorum.
ya sabir de gunde iki kere bak nasil uzuyorlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aççam profilimi aman tamam ne baski yapiyorsunuz Ftipi hucrelerinden betersiniz kizim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bugun show tv'de baslayan programa basvuruyordum biliyor musunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nereye yazmistim bi yere yazmistim diyalogu, durun buraya kopyaliyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+merhaba burasi show tv, buyrun?
-ben su en bastan programina katilmak istiyorum, basvuruda buluncaktimda. +nerede ikamet ediyorsunuz?
-italia/milano. +turkiye'ye gelme imkaniniz var sanirim bir haftaligina?
-tabiki. +pekala, kaç yasindasiniz?
-21 yasindayim. +SEN benimle dalgami geciyorSUN, 21 yasinda neyini degistirceksin guzel kardesim?
-ya niye boyle diyorsunuz cok ayip hemen sen/ben olduk, tesuf ederim bayim,aaaa... ben burnumu begenmiyorum, cok buyuk ayrica bi kac kilo fazlam var liposolution yapmayi dusunuyordum, ne var bunda yani, hem reklamlarda her yas katilabilir yaziyor! + dit dit dit, hat dustu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ay telefon kapandiktan sonra annemden bi 38 numara terlik yedim anlatamam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |