Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap
| blazeofglory Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yok filmle değil senin hayalgücünle alakalı bi durum seninkisi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bende çok film izliyorum ama senin aklına gelen, kırk yıl düşünsem gelmezdi aklıma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. güldürdün beni sabah sabah ,çok yaşa inşallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))
| @blazeofglory; ehm olabilir tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ..masallarla alakalı olduğumu düşünenler haklı mı çıkacak ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hep beraber güzel günler görürüz/yaşarız inşallah bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şımartıyosunuz beni kuzum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sizin şeker bakışınızla alakalı bu durum @Narsist Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Son olarak; @Mara ; özledim ama... |