Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2011, 22:26   #885
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. Aura: Devrimci hatun.Düşüncelerine,yazdıklarına ayrı bir sempatim var.Çok da şeker bir hatun.
  2. Barbie: Arkadaşlık listeme en son eklenen hatun(şimdilik) Gül iyi kızdır.Sevilir..
  3. BuReNeuS: Gene mi sen yahu.Demirbaş (uyusum)
  4. Gajul: Epeydir konuşamıyoruz.Açıkcası düşüncelerini,fikirlerini özledim.Sormam gereken bazı bilgiler var.Şu uyku düzenimi bir ayarlayayım konuşalım.Ayrıca çok da kibar bir beyfendidir.
  5. Lal: Tanışamadıgım hatun.Mod olmuş ben çok sevindim.Hayırlı olsun balım.Seninle tanışcam bir gün.
  6. miZah: Tam bir beyfendi.Yorumlarını seviyorum.
  7. Nar'Ciceqi: (Sanırım Grup Yorum'un böyle bir parçası vardı.Dinlemiştim bir ara hoşuma gitmişti.)Pek online değil.Ama bazen takip etme fırsatım oluyor,çok seviliyor.Ve duruşuyla kendini ele veren iyimser bayanlardan.Seni de listeye ekledim,tanışcam.
  8. Piiz: Aşık!! Hemde körkütük.Yazık yahu acıyorum ben aşık olanlara.Kardeşimdir kendileri, koruma altına aldım seni.
  9. yagmuR: yagmuR benim için çokca değerlidir..Çok seviyorum ben bu hatunu.Düşüncelerimiz aynı nerdeyse.Heleki kendimizi anlattıgımız yazılarda birebir.Benim için gercekten çok değerlisin unutma bunu balım..
  10. LeyLa: Evli,mutlu çokca sevilen bir hatun.Bu aralar koptuk farkettin mi?

Gene eksik birileri var ama.. Siz gelmeyince ben üzülüyorum..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver