Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2011, 17:56   #844
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Aura Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
pyracantha; tatlim bana kirgin oldugunu biliyorum bunun içinde çok uzgunum, gunlerdir bu hatunun gonlunu nasil alirim diye dusunuyorum ama yaraticiligim perisan hallerde.
senlik bir durum olmadigini bilmeni isterim (bunu zaten biliyorsundur melegim.)
erkeklerin kiskancliklari baslarina vurunca, boyle usutuk hareketlerde bulunuyorlar, zaten sinirimden komple kapattim o platformu..
arkadasligimizin daima devam edecegini umuyorum ;d
seni opuyorum ;* ve çok sevdigimi tum foruma haykiriyorum <3

Canım benim teşekkür ediyorum açıklaman için öncellikle :p Ciddi bir şekilde kırılsaydım bunu belli ederdim, öyle masum kız çocuğu gibi rol kesmem bu yüzden belirttim sonradan açtığını gördüm o platfromu(ki açsanda bir şey fark etmiyor) Bazı şeyler başına gelince anlarsın ahah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim de sevdiceğiiiizimin böyle kıskançlıkları var. Arkadaşlıklar da önyargılıydı bitmemeli zaten ben sana belirttim durumumu böyle şeyleri 3 yaşındaki çocuk bile yapmıyor :p
Bende seni öpüyorum meleğim çok çok seviyorum da

Lal: Canım hayırlı olsun, nickini beğeniyordum zaten yeşillenmesi güzel olmuş

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver