|
blazeofglory Nickli Üyeden Alıntı
|
İmzasına kurban.
ortak noktamız blazeofglory olayının sendeki etkisini anlat hele bi? imzana taşımış olmanın bir anlamı vardır mutlaka?
ayrıca nikinin karmaşıklığı kişiliğinde yok, bunu hissettıryorsun güzel kardeşim.
bu anlamda senden yana gönlüm razıdır, bilmeni isterim.
benım bu tip anketlerde sordugum klasık sorum vardır? onu sana da sormak isterim Sanal ve reel kavramlarını birbirinden ne derecede ayrılmalı? Yada ayrılmalı mı? Cevabına göre nedeni?
Tüm ömrün boyunca başarı ,sağlık ve mutuluklar dielrim. sevgiler saygılar.
|
Merhaba nickine kurban
Benim imzam söyle
ben tam bir Bon jovi hayraniyimdir,tüm sarkilarini dinler severek ezberlemeye calisirim.Blaze of glory de bon jjovinin bir sarkisidir bu sarkiyi severek dinlerim tüm bon jovi sarkilari gibi.Ayrica anlamida cok güzel bu yüzden tercih ettim
Sanal ve Reel hayatin kavrami ise bence,
hayat hepimiz icin cok onemli,sanal kendi hayatim icin diyorum herzaman 2.3.4.5.. cook geri planlarda olmustur vede öylede olucaktir.Cünki buralar bize birsey kazandirmaz bizim ogrenmemiz gereken cok sey var. Hayat disardadir sanal ancak seni asosyal yapar,gercek hayatta yapamadiklarini yapmani yani seni tatmin etmeni saglar.Yanilticidir sanal.
Gerceklik ise tam tersidir.Burada cabalamalisin, ter dökmelisin, emek
sarfetmelisin eger güzel bir yasam istiyorsan
Bu arada bana karsi güzel yorumlarin icin cook tesekkürederim
Seni bütün forum ve kendi adimia cok seviyoruz abi hayatinda herzaman sonsuz basarilar dilerim,herzaman istedigin yerlere gelmen ümidiyle..