Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2011, 01:08   #24
Deinonychus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 64.Hafta Cok Bilmiş ''Deinonychus''

Rengahenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avusturya ve Avustralya'yı karıştıranlar için bikaç tavsiye alabilir miyiz

Avusturya'ya has kavramlardan, mekanlardan bahsedebilir misiniz?

Merhaba Rengahenk

soru güzelmis bilmiyorum hic düsünmedim cünki almanca Australien demek avusturalya , avusturya ise österreich burda pek karistirmiyoruz o yüzden ama haklisin türkce karisiyomush vallahi bilemedim

Avusturya diyince benim icin has kavramlardan biri olan wiener schnitzel'dir Cok lezzetlidir tavsiye ederim Tabi bunun yaninda bizim icin simge olmus yani avusturya diyince akla gelen Mozart,falco,josef haydn,johann strauß,otto wagner, arnold schwarzenegger .. gibi bir cok ünlü var bunlar belkemikleridir.

Mekanlar icin Avusturya bir sanat baskentidir. Cok güzel operalar vardir mesala dünya unesco miras lisesinde olan ''Oper'' görülmesi gereken biryerdir. Bunun disinda devasa diyebilecegimiz bir cok klise yer almaktadir örnek ''stephansdom'' mutlaka görülmesi gereken bir yer. Tiyatro bakimindan cok zengin olup büyük tiyatrolar vardir örnek ''volkstheater''. Belediye binalarimiz cook güzeldir örnek ''wien-Rathaus'' burada herzaman cesitli aktiviteler yapilir özellikle noel de olan aktiviteler süperdir.. vs vs boyle coook güzel yerler var kesinlikle önerilirrr bu ülke tabi bu saydiklarim hepsi viyanada. Salzburg,innsbruck bunlarda kücük ama cook güzel yerlerdir özellikle salzburg.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver