Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2011, 11:53   #9
blazeofglory
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Düşünüyorum o halde Müslümanım-blazeofglory

Chione Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba,

Şimdi kahve içerken, yazınızı tefekkür ettim. Sadece okumak yeterli değil. Gerek madde gerekse manevi her ne olursa olsun,bizler onu akıl yoluyla tefekkur etmek zorundayız! maddeden manaya geçmek için. Kuran-ı Kerim'in birçok yerinde ''Akıl Saipleri'' diye bizlere seslenir. Şüphesiz akıl çok önemli,bilmek,anlamak,doğru karar vermek vb.
Akıldan,bir adım ileride olan,Mirac olayı varya,işte bir Miraca akılla gidilmiyor. Ben o aklın bir adım ötesine talibim. Ne demek istediğimi,anladığınızı biliyorum.?

Konu içinde,konu açımış oldum özür dilerim blazeofglory.

yorumunuz içini teşekkürler choine.
sizi düşünmeye sevketmişse yazı ,başarılı olmuşum demektir.
Yazıyı yazarken ki düşüncem, "Kuranın programladığı Aklın" sosyal yaşamı ve ahlaki tavrı şekillendirmesi için gereken yegane aracımız olduğuna işaret etmekti.Sizin altını çizdiğiniz nokta gaybi bir noktadır. Bakara suresinin 3. ayetinde "onlar gaybe inanırlar" vurgusu görevimizin yeryüzüde olduğunu belirtir. Bu anlamda ahiret ,cennet yada diğer gaybi konularda "kuşku" duymadan inancımın tam olduğunu söylemek isterim.Benim asli amacım ve görevim yeryüzünde Rabbin halifeliğini yapmaktır.saygılar

Konu blazeofglory tarafından (01 Kasım 2011 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver