Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2011, 18:50   #876
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : duygu yoğunluğu hüzünlendiriyo beni, sevimli arkadaş
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : oturaklı, forum abilerindenmiş, yorumlarını takip ediyorum..
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : tanımlanamayan kullanıcı
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Taze amca, forumdaki ilk arkadaşım, hep kibar, pek çalışkan nazar değmesin
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : mutluluklar..
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : aklıma guruldayan minnoşları getiren
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Merak etmiş sanırım nickimi...
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 1 meraklı daha
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Son günlerde sohbet edemiyoruz ama seviyorum bu deli kızı
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İlk günlerimde foruma ısıtan arkadaş, teşekküre boğardı çoğumuzu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet