Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2011, 14:32   #874
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

aLper:Goooool, helaaaaal, varooooool! cana yakın, iyi biri.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yüreği zengin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ayın bayan üyesi yarışmasını önde götürüyor;s3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Şiirlerinin, yorumlarının takipcisiyim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yüzümdeki tebessüm; Şarkıları seninle dinliyor kulaklarım,
Yıldızlara seninle bakıyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kelime oyunları oynamayı seven.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : iyi niyetlim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: forumda daha sık görmek istediğim arkadaşım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ankaralı ve hoş bir bayan olduğunu biliyorum.

Konu Ay tarafından (31 Ekim 2011 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver