Cevap: Resmi Gazete: 29 Ekim kutlamalari iptal edildi.
| Neo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sen kim oldugunu saniyorsunda gelip bana kac lira bagis yaptin diye hesap sorabiliryorsun, bu hakki sana kim verdir? Ne yapip ne yapmadigimi nerden biliyorsun, bu yapilan yorum sana neden bukadar batti hic anlamis degilim. Benim tepkim depremden dolayi iptal edilmesine, daha gectigimiz gunlerde 25'ten fazla sehit verdik o askerler icin iptal edilmedi ama Van'da yasanan deprem yuzunden iptal edildi benim tepkim buna. Iptal edilmedi diyede isyan etmezdim cunku ben kendimi 29 Ekim kutlamalari icin hazirlamistim, birdahaki sefere kimin ne oldugunu bilmeden hesap sormaya kalkma, cunku hesap soracak kapasitede bir insan degilsin benim gozumde.
| Bu tarz konuşma ile kapasiteden mi bahsediyorsun? Haram zıkkım ettiğin miktarı öğrendim , hemen bir hesap numarası ver ben sana o parayı hesabına geçeyim.En azından Azra bebek ve diğer bebeklerin boğazından haram lokma geçmez Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..
Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi.. |