29 Ekim 2011, 09:21
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Zonguldak il arşivi
b-Şirket profili 15 Mayıs 1965te üretime başlayan Erdemir, bugün ulaştığı 3 milyon 500 bin ton/yıl düzeyinde ham çelik üretim kapasitesi ile halen Türkiye'nin en büyük demir çelik kuruluşu ve tek entegre yassı çelik üreticisidir. Uluslararası kalite standartlarında levha, sıcak ve soğuk haddelenmiş sac ile kalay, krom ve çinko kaplamalı sac üretmektedir.Kdz.Ereğli'de yaklaşık 4 km'lik bir alan üzerine kurulu Erdemir tesislerinde,kok-sinter-yüksek fırın-BOF-sürekli döküm-sıcak haddeleme-sürekli soğuk haddeleme ve kaplama teknolojisi ile üretim yapılmaktadır. Ürünleri ile otomotiv, boru, beyaz eşya, basınçlı kap ve makine gibi imalat sanayiinin bir çok sektöründe temel girdi sağlayan ve Türkiye yassı çelik ihtiyacının yaklaşık yarısını karşılayan Erdemir, başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. İsdemir, Erdemir Çelik Servis Merkezi A.Ş., Çelbor Çelik Çekme Boru Sanayi Tic. A.Ş., Erenco, Erdemir Romanya S.R.L, Div-Han A.Ş. şirketlerini bünyesine katarak bir şirketler grubu haline gelen Erdemir yeni bir vizyona doğru atılım başlatmıştır. Kayıtlı sermaye tavanı 700 trilyon, çıkarılmış sermayesi 44 trilyon 352 milyar TL olan Erdemir'in; 2003 yılı verilerine göre hisselerinin %50,07'si özel sektöre %49,93'ü ise kamuya aittir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Erdemir Ürünlerinin Kullanım Alanları: Erdemir'in uluslararası kalite standartlarında ürettiği yassı çelik ürünleri, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dayanıklı tüketim malları ve yatırım malları endüstrilerinin ana girdisi durumundadır. Erdemir'in başlıca ürünleri ve kullanım alanları şunlardır: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |