Cevap: Resmi Gazete: 29 Ekim kutlamalari iptal edildi.
miy miy miy yapmaktan başka akıl karı yararlı hiç bir düşünceniz yok, buna yazık işte. yobazlığın daniskasıdır bahsettiğiniz her cümle.
" Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır.
Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında, belki gayelere tamamen erişemediğimizi, fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir.
Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar. "
Mustafa Kemal Atatürk - 1933 Cumhuriyet Bayramı Açılış Konuşması
Şunu da eklemeden olmaz;
" Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." - Mustafa Kemal Atatürk
söz uçar yazı kalır demişler, bizim yazdıklarımız fasa fiso. hele ki @esekherif fazlasıyla şaşırtıp yanıltıyorsun beni. soyismim mezhebime de ırkıma da çağdaşlığıma da yakışır merak etmeyesin sen, nicklere rumuzlara takılma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben takılsam, nickinle zihniyetinin aynı olduğunu seni eze eze bastıra bastıra vurgulardım. klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz @esekherif. klavuzunu değiştiremeyiz senin, bu zor. fakat o burnu biraz kısaltsak, törpülesek, yararlı çıkan sen olursun. |