Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2011, 12:17   #853
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yeni bir kızla tanıştı, çok mutlular ahah.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sakin bir arkadaş, tanışmıyoruz.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Merak ediyorum kim bu nickin başındaki?
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bebeğim ee ee e.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aşık bana, çok seviyor, bende onu seviyorum tamam.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmıyoruz, duruşunu beğendiğim bayanlardan.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yalnız olduğunu düşünüyor.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kayıplardaydı bir ara, gözlerimiz aradı onu, iyidir Burcu.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Serdar, duygusal biri.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver