Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2011, 14:56   #847
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Canım benim, aziz dostum, kankam.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Abiciiiğiiim, çok seviyorum ben seni, değerliden ötesin!
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Resimlerle konuşmamızı seviyorum, hemşerimide tabiki
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gülüşü güzelim, biz onunla hep güleriz.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sen herşeyin en iyisini bilirsin Azizim! saygılar.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Dostumsun, değişmez, değiştirelemez, değiştirilemeyecek bir yerin var bende.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 1,2, 3 Tıp, küçük parçalara bölünüp, at onları denize. Götür onları yaşamın bölünen yerine.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Karadeniz fırtınası.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Özelsin işte, sana gelince kelimeler kıfayetsiz kalıyor. Gözlerim kapalı güvenebildiğim, kendi ruhuma yakın bulduğum, eşsiz dost.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Aktif üyelerden, bolca seveni mevcut.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver