Cevap: İsminizi Didikleyin
YASİN Türkiye'de en çok kullanılan 175. isim (... 173. yeşim, 174. semra, 175. yasin, 176. okan, 177. çetin, ...). Ülkemizde yaklaşık her 796 kişiden birinin adı YASİN ve ismin yaygınlık oranı binde 1.26.
YASİN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 26-10-2011 11:55 itibariyle yaklaşık 94,664 kişinin isminin YASİN olduğu ve YASİN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1498 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
YASİN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 8.54 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,676 YASİN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada YASİN sayısı her yıl 22 kişi artıyor.
YASİN Türkiye'nin en yaygın 175. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 175. ad ise Renee ismi. YASİN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 173. Terry 174. Judith 175. Renee 176. Ross 177. Lloyd isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
İşitme Engelliler (İşaret) Alfabesinde YASİN İsminin Yazılışı: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başka bir parmağını göstercek sandım ama Allah'tan sandığım barnah çıkmadı. alsdkaldka :F
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |