Konu: NickRemotesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2011, 21:14   #7
Toprak
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: NickRemotesi

moonman Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GhoSt ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, Ama ben bu kodu çalıştıramadım o ilk verdiğin TXT i koydum alias kısmına öyle denedim eklemedi nicki hatta bot cevap bile vermedi sonra alias sw if ($sock($1).status == active) sockwrite -n $1- << bunu en başa koydum O verdiğin kodun başına öyle denedim yine çalışmadı neden acaba :S
Bir örnek vereyim !ident koruması çalışıyor onuda burdan aldım o şekilde yazarsanız çalışabilir bot TXT i tanımadı sanırım
örnek :
#yasakident on
on *:snotice:*: {
if ($level($9) == muafnlist) { halt }
if ($level($9) == muafclist) { halt }
if (connecting isin $1-) {
if $level($remove($gettok($10,1,64),$chr(40))) = yasakident { gzline $+(*@,$gettok($gettok($10,2,64),1,41)) Lamer girisimi $+([,%botnick,]) }
}
}
#yasakident end
on *:text:!ident *:%operkanali: {
if $2 == list {
var %i = 1, %end = $ulist(*,yasakident,0)
.msg $chan - Toplam yasak ident:4 %end
while %i <= %end {
.msg $chan $+(%i,$chr(41)) $iif($ulist(*,yasakident,%i) == $nick,$+(,$v1,),$v1)
inc %i 1
}
}
elseif $2 == add {
if $3 == $null { .msg $chan $+(",$nick,") Lutfen eklenecek yasak ident'i yaziniz. | return }
if $ulist($3,yasakident,1) { .msg $chan $+(",$nick,") Belirtiginiz kritere uyan $+(",,$v1,,") zaten mevcut | return }
if $istok(N,$3,32) { .msg $chan $+(",$nick,") Bu ident eklenemez. | return }
.auser yasakident $3
.msg $chan $+(",,$3,,") Basariyla yasak ident liste eklendi.
}
elseif $2 == del {
if $3 == $null { .msg $chan $+(",$nick,") Lutfen silinecek ident'i yaziniz. | return }
if !$ulist($3,yasakident,1) { .msg $chan $+(",$nick,") Belirtiginiz kritere uyan $+(",,$3,,") Listede mevcut degil. | return }
.ruser yasakident $3
.msg $chan $+(",,$3,,") Yasak ident listten silindi.
}
}
on *:text:!ident *:%operkanali: {
if $2 == on {
if !$read(admin.txt,w,$nick) { .notice $nick 5 $+(",$nick,") , %`^  }
else { enable #yasakident | msg $chan Yasak ident %akt | set %yasakident on } }
if $2 == off {
if !$read(admin.txt,w,$nick) {
.notice $nick 5 $+(",$nick,") , %`^  }
else { disable #yasakident | msg $chan Yasak ident %dakt | set %yasakident off }
}
}
Bu şekildeki !ident koruması hatasız çalışıyor bu şekilde yazma imkanınız varmı remoteyi acaba sizi yorduğum için çok özür dilerim kolay gelsin

Arkadaşım Bu Kod Socket Deglkı Bır Kere Once Yazdıgına Emin Ol Sonra Yardım İste...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver