Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: NickRemotesi
| moonman Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
GhoSt ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, Ama ben bu kodu çalıştıramadım o ilk verdiğin TXT i koydum alias kısmına öyle denedim eklemedi nicki hatta bot cevap bile vermedi sonra alias sw if ($sock($1).status == active) sockwrite -n $1- << bunu en başa koydum O verdiğin kodun başına öyle denedim yine çalışmadı neden acaba :S
Bir örnek vereyim !ident koruması çalışıyor onuda burdan aldım o şekilde yazarsanız çalışabilir bot TXT i tanımadı sanırım örnek :
#yasakident on
on *:snotice:*: {
if ($level($9) == muafnlist) { halt }
if ($level($9) == muafclist) { halt }
if (connecting isin $1-) {
if $level($remove($gettok($10,1,64),$chr(40))) = yasakident { gzline $+(*@,$gettok($gettok($10,2,64),1,41)) Lamer girisimi $+([,%botnick,]) }
}
}
#yasakident end
on *:text:!ident *:%operkanali: {
if $2 == list {
var %i = 1, %end = $ulist(*,yasakident,0)
.msg $chan - Toplam yasak ident:4 %end
while %i <= %end {
.msg $chan $+(%i,$chr(41)) $iif($ulist(*,yasakident,%i) == $nick,$+(,$v1,),$v1)
inc %i 1
}
}
elseif $2 == add {
if $3 == $null { .msg $chan $+(",$nick,") Lutfen eklenecek yasak ident'i yaziniz. | return }
if $ulist($3,yasakident,1) { .msg $chan $+(",$nick,") Belirtiginiz kritere uyan $+(",,$v1,,") zaten mevcut | return }
if $istok(N,$3,32) { .msg $chan $+(",$nick,") Bu ident eklenemez. | return }
.auser yasakident $3
.msg $chan $+(",,$3,,") Basariyla yasak ident liste eklendi.
}
elseif $2 == del {
if $3 == $null { .msg $chan $+(",$nick,") Lutfen silinecek ident'i yaziniz. | return }
if !$ulist($3,yasakident,1) { .msg $chan $+(",$nick,") Belirtiginiz kritere uyan $+(",,$3,,") Listede mevcut degil. | return }
.ruser yasakident $3
.msg $chan $+(",,$3,,") Yasak ident listten silindi.
}
}
on *:text:!ident *:%operkanali: {
if $2 == on {
if !$read(admin.txt,w,$nick) { .notice $nick 5 $+(",$nick,") , %`^ }
else { enable #yasakident | msg $chan Yasak ident %akt | set %yasakident on } }
if $2 == off {
if !$read(admin.txt,w,$nick) {
.notice $nick 5 $+(",$nick,") , %`^ }
else { disable #yasakident | msg $chan Yasak ident %dakt | set %yasakident off }
}
} Bu şekildeki !ident koruması hatasız çalışıyor bu şekilde yazma imkanınız varmı remoteyi acaba sizi yorduğum için çok özür dilerim kolay gelsin | Arkadaşım Bu Kod Socket Deglkı Bır Kere Once Yazdıgına Emin Ol Sonra Yardım İste... |