Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2011, 15:06   #10
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mekanları Cennet Olsun.Allah Sabır ihsan eylesin..

İnsan insanı ancak düşünceleriyle eleştirebilir.. Gelenek-görenek,mezhep ya da ırkçılıkla eleştiremez.Eleştirme hakkını kendinde bulamaz.Ama ne yazıkki bizim insanımız tattığı acıları başkalarına tattırma konusunda bir numara.
Ölüm.. Ve aynı topraklar içerisinde.Ne kadar üzücü.. Yıllardır aynı topraga ayak basıyoruz,atalarımız bizler için iyi bir gelecek ve daha bir sürü imkanlar sağlamışlar ama çoğu kişi ne yapıyor çok afederseniz kazanılan topraga hayıflanmak yerine tiksinti ile bakıyor.Yıllar önceki savaslarda Türk-Kürt demeden birlikte savas verilerek şuan bastıgımız topraklar alındı..
Bu bir saygısızlık.Van'da ya da başka bir doğu bölgemizde afet olucak ve biz yardım yerine "allaha şükür allahın sopası yok orda yasıyan herkez ölmeyi zaten hakediyo."
bunu ve bunun gibi sözleri sarfetcez.Bunu bir insan evladı nasıl diyebilir.
Hiç mi vicdanları yok..
Sabah haberlerini okudum içim acıdı.Gecenin 2 derecelik ayazında sadece bir ateşin etrafında geceyi geçiriyorlar.O minik yürekleri temiz çocuklar soğuktan üşüyor ,kimisine mezar olmuş o yıkık yerlerde agıtlar yakıyorlar ve bizim o NANKÖR vatandaşlarımız gülüyor.Allah kahretsin böyle vicdansızları.

Ayrım nedir?
Aynı ekmegi paylaşıyorsun,aynı yerden yiyip içiyorsun,aynı yerde okuyorsun..
Ama dinini göre müslümansın.
Sevgimizi,merhametimizi öldürmüşüz resmen.
Bu ülke akıllanmaz!!

Yaradan yardımcıları olsun,keşke elimden bir şey gelse bende yardım edebilsem..

Aslında bu haber herşeyi anlatmış..
Bakınız: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver